Varmt välkomna till premiären av
Hållbarhetsloppet

Tisdagen den 8 september 2020

(flyttat från 19 maj 2020)

Vi i Tjalve Friidrott vill göra skillnad både på och utanför banan. På banan, i vår tränings- och tävlingsverksamhet, vill vi kunna ge de bästa förutsättningar för våra barn, ungdomar, juniorer, seniorer och veteraner att kunna utvecklas så långt de önskar inom sin friidrott.

Utanför banan vill vi vara det självklara valet av arrangör i motionslopp både genom vår långa erfarenhet och uppmärksammade kvalitet men nu också för att vi väljer att fokusera på hållbarheten från start till mål.

Vi hoppas att du vill vara med att bidra till att träd planteras!

För varje deltagare som anmäler sig till Hållbarhetsloppet kommer Tjalve Friidrott att plantera träd i samarbete med VI-SKOGEN.

Vi planterar ETT träd för de som väljer att springa 5 km och TVÅ träd för de som väljer att springa 10 km.

Spring och låt oss tillsammans plantera en hel skog för ett bättre klimat och för att hjälpa människor ur fattigdom!

Tid & Plats

Tisdagen den 8 september 2020 med start och mål vid/på Norrköpings friidrottsarena.Första start sker kl 18:30. Mer detaljer om starttider kommer senare.

Klasser

10 kilometer damer och herrar, 5 kilometer damer och herrar.

Lagtävling

Anmäl er som ett kombinationslag om 6 personer och var med i utlottningen av ett löpträningspass på Norrköpings friidrottsarena under ledning av Tjalves elit-löptränare.

Nummerlappsutdelning

Information om tid och plats kommer informeras om närmare loppet.

Tidtagning

För de som önskar (valet görs direkt i anmälan )så kommer det finnas tidtagning på loppen. Resultaten kommer att presenteras digitalt och på vår resultattavla på baksidan av Målhuset.

Vätska

Halvvägs in i loppen kommer det att finnas vatten för de som behöver. En vätskestation finns vid Äventyrsgolfen i Folkparken och en vätskestation finns vid Färgaregården.

Förvaring av värdesaker

Övervakad förvaring av överdragskläder och värdesaker kommer att finnas på Norrköpings friidrottsarena.

Anmälan och avgifter

Du anmäler dig till Hållbarhetsloppet via deltaga.nu och betalar ditt deltagande antingen via vårt plus-giro 586156-2 (Tjalve IF Norrköping Friidrottsektionen) eller via den säkra betallösningen ePay.

Är ni ett företag som önskar stå för anmälningsavgiften för era medarbetare så kontakta teamet på Hållbarhetsloppets med hjälp av formuläret här.

Anmälningsavgiften är 330 kr oavsett sträcka. 

Efteranmälan

Det går att anmäla sig på plats vid Norrköpings friidrottsarena i samband med nummerlappsutdelningen samt fram till en timma före start på tävlingsdagen.

Efteranmälningsavgiften är 400 kr.

Sanktion

Hållbarhetsloppet är sanktionerat av Svenska Friidrottsförbundet.

Deltagande i Hållbarhetsloppet sker på egen risk

I och med anmälan till Hållbarhetsloppet så godkänner deltagaren att bli fotograferad.

Året bidrag från Hållbarhetsloppet går till plantering av träd i samarbete med Vi-skogen